Welcome to MedicalPress a Premium Medical Theme
06 – 53 849 624
hugo@hugobausch.nl
ma - vrij: 18:00-22:00 u / zo: 10:00-22:00 u
Title Image

Zorgverzekeraars

Home  /  Zorgverzekeraars

Zorgverzekeraars en vergoeding van behandelingen

Nederland kent een relatief toegankelijk systeem voor brede zorg, met een vrije keuze, die wel een prijskaartje kent. Mijn behandelingen vallen onder de alternatieve of complementaire zorg, en worden (gedeeltelijk) vergoed, afhankelijk van de samenstelling van je aanvullende verzekering.

De verschillen tussen de zorgverzekeraars zijn groot. Ik houd niet bij wie mijn behandelingen vergoedt, en in welke mate. Hooguit kan ik aan het eind van elk jaar, wanneer de mogelijkheid speelt om van verzekeraar te wisselen, een “Top 3” presenteren, bij wie je het beste af bent als je mijn behandelingen vergoed wilt krijgen.

Je zult dus zelf moeten navragen bij je eigen zorgverzekeraar of die mijn behandelingen vergoedt. Vermeld daarbij dat mijn behandelingen vallen onder natuurgeneeskunde, en dat mijn beroepsvereniging de BATC is. Doe dit begin december. Meld je bij twijfel schriftelijk af (per email is meestal voldoende) en sluit een verzekering af bij een maatschappij met betere vergoedingsregelingen.

Body Aspects Vergoedingen Zorgverzekeraars