Welcome to MedicalPress a Premium Medical Theme
06 53 84 96 24
ma - vrij + zo: 10:00-22:00 u
Title Image

Kosten

Home  /  Kosten

€40 voor 60 min.

€40 per behandeling. Dat is wat jij effectief betaalt. Je zorgverzekeraar betaalt jou de resterende €40 terug namelijk. Daarvoor heb ik alle diploma’s in huis, en voldoe ik aan alle eisen. Dus de kosten van therapie bij Body Aspects vallen erg mee. Als je de juiste zorgverzekering hebt tenminste.

Niet goed verzekerd? Stap over!

Ben je niet goed verzekerd, maar helpt mijn behandeling jou bij je klacht, stap dan over! Elk jaar kun je in december overstappen naar een andere zorgverzekeraar. Kijk hier welke aanvullende pakketten mijn behandelingen vergoeden. Zorg dat je vóór 31 december schriftelijk opzegt! Dat mag ook per email. Ook dat is rechtsgeldig.

Bomen en het bos

Ga niet zelf uitzoeken of jouw zorgverzekeraar mijn behandelingen vergoedt. Dat is veel te ingewikkeld. Al snel zie je door de bomen het bos niet meer. Ik heb hier al voor je uitgezocht bij wie je het beste terecht kunt. Voor zover mogelijk werk ik dit overzicht elk jaar bij in december. De zorgverzekeraars maken het je niet gemakkelijk. Zij posten hun nieuwe voorwaarden elk jaar zo laat mogelijk. Dat geeft jou minder tijd om over te stappen. Alsof je niks anders aan je hoofd hebt in feestmaand december. Maar blijf scherp, kijk het goed na, en bel me eventueel voor advies. Na december zit je er weer een heel jaar aan vast!

Je gezondheid verdient echt beter!
  • Therapeutische behandeling
  • 40
    per sessie
    • De factuur die je krijgt bedraagt €80. Dit bedrag moet je ook aan mij betalen, maar aangezien je van je zorgverzekeraar ±€40 per behandeling vergoed krijgt, betaal je effectief slechts €40. Heb je niet de juiste verzekering, dan heet dit een Klachtbehandeling die valt onder het label Massage Affairs; en die betaal je helemaal zelf… Alle reden dus om de juiste zorgverzekering te kiezen!
    • Duur: 60 min.
    • De eerste behandeling bestaat uit een intake van 30 min. + een korte behandeling van 30 min. Alle andere behandelingen beslaan 60 min.