Welcome to MedicalPress a Premium Medical Theme
06 – 53 849 624
hugo@hugobausch.nl
ma - vrij: 18:00-22:00 u / zo: 10:00-22:00 u
Title Image

Online boeken

Home  /  Online boeken

Online boeken in de agenda:

Let op: de zaterdagen werk ik op locatie Amsterdam-Oud-West (vlakbij de Westergasfabriek), de rest van de week op locatie Amsterdam-IJburg (tegenover café NAP aan de jachthaven).

Plan hier online je afspraak voor een therapeutische behandeling. Je kunt vanaf 2 weken na nu een afspraak maken. Voordat je een datum kiest: kijk eerst in de Extra informatie. Wil je eerder een afspraak? Bel me dan op 06 – 53 849 624.

 

Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar

Extra informatie:

Je kunt online boeken voor de volgende locaties + dagdelen:

Amsterdam-Oud-West:
zaterdag: 10:00-22:00 u

Amsterdam-IJburg:
ma-vrij: 18:00-22:00 u
zondag: 10:00-22:00 u

Kies in de agenda de dag waarop je een therapeutische behandeling wilt reserveren. Als je voor de zaterdag kiest, betekent dat automatisch dat je een afspraak maakt op de locatie Amsterdam-Oud-West. Een andere dag betekent een afspraak in Amsterdam-IJburg. Maak je hierover geen zorgen. Zodra ik je reservering binnen heb, check ik dit bij je na. Zodat er geen misverstanden  ontstaan.

Vul het reserveringsformulier daaronder in (NB: alle velden zijn verplicht!). Geef onder “Gewenste tijd” aan op welke dag en tijd je een afspraak wilt reserveren. Bijvoorbeeld: “‘savonds van 20:30-21:30 u”.

Snel boeken: bel!

Wil je een afspraak op een ander dagdeel, zoals overdag? Dat is wellicht mogelijk, misschien zelfs vandaag wel. Bel me gewoon en informeer naar de mogelijkheden: 06-53849624.

Na het invullen van het formulier klik je op de “Verzenden”-knop. Ik krijg dan bericht van je reservering. De Agenda verdwijnt dan van de pagina. Je kunt hem weer oproepen door de pagina te “refreshen”. Hij verschijnt dan weer inclusief de door jou gereserveerde datum.

Ik kom z.s.m. bij je terug om je afspraak te bevestigen, per telefoon of per email. Pas na bevestiging van je reservering is deze definitief! Je reservering is dan een boeking geworden.

Het kan zijn dat je reservering op de door jou gekozen dag of tijd niet lukt. Ik neem dan zowiezo contact met je op om een andere dag of tijd voor te stellen.