Welcome to MedicalPress a Premium Medical Theme
06 53 84 96 24
ma - vrij + zo: 10:00-22:00 u
Title Image

Corona

Home  /  Corona

2023 staat voor de deur. Er zijn geen Corona-restricties aangekondigd. Na de Omikron variant is het epidemische karakter van de ziekte op zijn retour. Zorgofficials spreken zelfs van een gelijkschakeling met de jaarlijks terugkerende griepgolf. Het virus is wijder verspreid dan ooit, maar weinig ziekmakend meer. Ook bij Body Aspects zijn er nauwelijks maatregelen.

A. Appje vooraf

Voorafgaand aan elke behandeling app ik je op om te vragen hoe je gezondheid is. In de volgende gevallen kan de behandeling niet doorgaan:

  • Indien jijzelf of één van je huisgenoten ziekteverschijnselen vertoont: (neus)verkoudheid, (langdurig) hoesten, (langdurig) niezen, keelpijn, koorts, diarree, benauwdheid, algehele malaise. Deze verschijnselen kunnen ook gedurende de dag opkomen, dus neem je verantwoordelijkheid hierin en zeg af als dit zich voordoet. Een afspraak om deze reden afzeggen kan kosteloos.

B. Wat doe ik zelf?

  • Wat altijd al gebeurde:
    • Bij elke nieuwe cliënt een nieuwe set handdoeken, en een nieuw hoeslaken om de massagetafel.
    • Handdoeken en werkkleding was ik op 60º.
  • Indien ik zelf of mijn huisgenoot ziekteverschijnselen vertoon/vertoont zeg ik de afspraak af.

C. Wat vraag ik van jou?

  • Incidenteel hoesten of niezen tijdens de behandeling IN een papieren tissue, dat ik voor je klaar zal leggen, en dat je daarna kunt weggooien. Hoest of nies je in je elleboog, dan zal ik die arm niet kunnen meenemen in de behandeling.
  • Met name in buiklig kunnen je sinussen vollopen: snuit je neus in een papieren tissue, dat je daarna kunt weggooien (tissues heb ik ruim voorradig, en een afvalbakje houd ik voor je klaar).