Welcome to MedicalPress a Premium Medical Theme
06 – 53 849 624
hugo@hugobausch.nl
ma - vrij: 18:00-22:00 u / zo: 10:00-22:00 u
Title Image

Zwangerschapsmassage

Home  /  Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage

Hoera, er is een kindje op komst! Een fijne en spannende tijd voor ouders, maar ook fysiek een zware periode voor de zwangere vrouw. Hoe heerlijk is het dan om even bij te komen tijdens een massage, die precies is toegesneden op jouw behoeften…

Massage Affairs Zwangerschapsmassage
Massage Affairs Zwangerschapsmassage

Om goed voorbereid te zijn krijg je per email een intakeformulier toegestuurd, dat je vooraf invult en terugstuurt. Hierin staan de bijzonderheden omtrent je zwangerschap en je persoonlijke conditie. Op deze manier kun je er van verzekerd zijn dat de massage aansluit op wat jij op dat moment nodig hebt!

Elke zwangerschapsmassage begint met een geleide meditatie, waarmee je even loskomt van je dagelijkse beslommeringen. Tijdens de “Bolle Buiken” massage, ontwikkeld door Koert Sondorp te Arnhem, lig je op een speciale kussenset, de “Body Cushion”, die je hoofd, rug en benen perfect ondersteunt. De massage bestaat uit strijkingen, knedingen, en lichte schuddingen, en wordt aangepast aan de behoeftes en conditie van je lijf in elk trimester. Bij Massage Affairs kun je vanaf de vierde maand van je zwangerschap terecht voor een massage.